Per definition fører disse alvorlige bivirkninger til enten døden, de er livstruende, de betyder (forlængelse af) indlæggelse, de kan forårsage vedvarende/betydelig invaliditet/inhabilitet, de vedrører en medfødt anomali/fødselsdefekt eller inkluderer en medicinsk vigtig begivenhed i henhold til lægelig vurdering. Covid-vacciner kan have hjulpet til med at stige i overskydende dødsfald.

Dr. John Campbell

Eksperter efterlyser mere forskning i bivirkninger og mulige forbindelser til dødelighedsrater

https://www.telegraph.co.uk/news/2024/06/04/covid-vaccines-may-have-helped-fuel-rise-in-excess-deaths

https://medicalxpress.com/news/2024-06-high-excess-death-west-years.html

Konkurrerende interesser: Ingen erklæret.

https://bmjpublichealth.bmj.com/content/2/1/e000282

Overdødeligheden har været høj i den vestlige verden i tre på hinanden følgende år på trods af implementeringen af ​​indeslutningsforanstaltninger og COVID-19-vacciner.

Dette giver anledning til alvorlige bekymringer.

Regeringsledere og politiske beslutningstagere er nødt til grundigt at undersøge de underliggende årsager til vedvarende overdødelighed.

Indsigt i overdødsrater i år efter WHO’s pandemierklæring er afgørende for, at regeringsledere og politiske beslutningstagere kan evaluere deres sundhedskrisepolitikker.

Denne undersøgelse udforsker overdødelighed i den vestlige verden fra 2020 til 2022.

Konklusioner

Overdødeligheden har været høj i den vestlige verden i tre på hinanden følgende år, på trods af implementeringen af ​​indeslutningsforanstaltninger og COVID-19-vacciner.

Dette giver anledning til alvorlige bekymringer.

Regeringsledere og politiske beslutningstagere er nødt til grundigt at undersøge de underliggende årsager til vedvarende overdødelighed.

Mere information

Den sekundære analyse af de placebokontrollerede, fase III randomiserede kliniske forsøg med mRNA COVID-19-vacciner viste, at Pfizer-studiet havde en 36 % højere risiko for alvorlige bivirkninger i vaccinegruppen.

Forfatterne af den sekundære analyse påpeger, at de fleste af disse alvorlige bivirkninger vedrører almindelige kliniske tilstande, for eksempel iskæmisk slagtilfælde, akut koronarsyndrom og hjerneblødning. Dette fællestræk hindrer klinisk mistanke og følgelig dets påvisning som uønskede vaccinereaktioner

Disse reaktioner omfattede hjerte-kar-sygdomme, koagulation, blødninger, gastrointestinale hændelser og tromboser.

Talrige undersøgelser rapporterede, at COVID-19-vaccination kan inducere myocarditis, pericarditis og autoimmune sygdomme.

Postmortem undersøgelser har også tilskrevet myokarditis, encephalitis, immun trombotisk rombocytopeni, intrakraniel blødning og diffus trombose til COVID-19-vaccinationer, lungeemboli, akut myokardieinfarkt, immun trombocytopeni og dissemineret intravaskulær koagulation.

Loading

Related Posts

Dialog med SSt Thor Svendsen

Read More

Florida advarer imod mRNA-vacciner

Read More