– af Lene Bang

Vi ringede til Sundhedsstyrelsen og blev stillet igennem til teamleder Thor Svendsen, som lyttede næsten 3 kvarter. Han var overbevist om, at fordelene ved vaccinen var større end ulemperne, og han var helt tryg ved, at der ikke har været et eneste dødsfald som følge af vaccinen. Desværre fik vi ikke optaget samtalen, men Thor Svendsen er en venlig mand, som man bare kan ringe til, hvis man har nogle spørgsmål.

Jeg sender ham lige en opsummering:

——-

Hej Thor,

Tak for samtalen. Jeg er ikke i tvivl om, at man i Sundhedsstyrelsen naturligvis selv mener, at man varetager befolkningens sundhed når man vurderer vaccinernes sikkerhed og effektivitet, men der har været for mange fejlvurderinger, som har haft uhyggelige konsekvenser. Det er meget nemt at sige, at man fra starten meldte ud, at der ville blive begået fejl og så ikke ville undskylde, når det sker. Det svarer til et fripas for syndsforladelse. De skadelidte vil ikke være tilfredse med den udmelding.
https://derimot.no/japansk-kreftekspert-legger-ikke-fingrene-imellom-det-gar-mot-alvorlig-krise/

Du siger at det, at I mener, at der ikke er et eneste tilfælde af dødelige bivirkninger fra vaccinen (hvilket mange ikke er enige med jer i) skal begrunde, at I ikke på Sundhedsstyrelsens hjemmeside vil inkludere ordet dødelig, selvom det står på Lægemiddelstyrelsens egen hjemmeside at der kan være dødelige bivirkninger af al medicin. Der står ikke, at vacciner er undtaget.

Til gengæld fremgår det af CDC´s hjemmeside, at vaccinerne godt kan forårsage dødsfald:
https://www.cdc.gov/vaccine-safety-systems/vaers/index.html

“Most VAERS reports involve mild side effects such as fever, arm soreness or mild irritability. Federal law defines reports of certain adverse events as serious reports. These include reports of the following after vaccination:

  • Permanent disability.
  • Hospitalization.
  • Extension of an existing hospitalization.
  • Life-threatening illness.
  • Congenital (present at birth) deformity/birth defect.
  • Death”

Hvordan kan man dokumentere, at vacciner ikke har været medvirkende til at fremskynde en allerede eksisterende sygdom? Og hvordan kan man dokumentere, at vacciner har reddet liv?

Det var langtfra frivilligt, om man ville tage den eksperimentelle sprøjte, og man har ikke fjernet den uhyggelige lov, der giver arbejdsgivere hånd- og halsret over de ansattes ret til selv at vælge sundhedsmæssig behandling:

Lov om arbejdsgiveres ret til at forlange coronapas og test:
https://www.retsinformation.dk/eli/lta/2021/2098

Det er af yderste vigtighed, at Sundhedsstyrelsen rådgiver politikerne om at fjerne denne modbydelige lov, som minder om herremænds magt over fæstebønder, inden “næste pandemi” (hvorfor skulle der dog komme en sådan – medmindre man allerede har “planlagt” en?).
https://links.jfk21.dk/billgates

Politikere “læner sig op” af Sundhedsstyrelsens anbefalinger og Sundhedsstyrelsen får sine informationer “udefra” (hvor?). Ansvaret smutter rundt som et vådt stykke sæbe.

Du gav mig ret i, at nogle af anbefalingerne var “overkill”. Det må man nok sige, for de mundede ud i en voldsom frihedsberøvelse af befolkningen, f.eks. den stadig gældende Epidemilov:
https://www.retsinformation.dk/eli/lta/2021/285

Som i Orwells 1984 fulgte befolkningen fuldstændig ukritisk “myndighedernes anbefalinger” lige meget hvor vanvittige de var. Flere gange dagligt blev “myndighedernes retningslinjer” indprentet igennem medierne som en hypnose, og som man har set det i diktaturstater som Nordkorea. Den lille iboende fascist i nogle mennesker havde kronede dage. Mange ville hellere være gode samfundsborgere og udskamme andre end selv at tænke. Derfor fulgte de til punkt og prikke de diktatoriske og idiotiske “Corona tiltag”, mens de svinede de få til, der stadig selv kunne tænke. Familier blev splittet, forretninger gik konkurs og børnene måtte ikke lege med deres venner, corona smittede ikke når man sad ned, kun når man stod op osv. Tossede udmeldinger, som flere og flere kan se i bakspejlet.

Er du opmærksom på, at læge Sasha Latypova har afsløret, Covid-19 historien er en nøje planlagt militær operation?
https://mytruthnews.com/whistleblower-explains-how-covid-19-is-a-military-operation/

Det samme siger den amerikanske politiker, Robert F. Kennedy jr.:
https://thepeoplesvoice.tv/rfk-jr-covid-jabs-are-bioweapons-developed-by-u-s-military/

Jeg ser, at WHO skal holde et møde den 29. – 31. oktober 2024, hvor generaldirektøren, den skumle Tedros Adhanom Ghebreyesus, (under anklage for folkemord i sit hjemland, Ethiopien) skal tale. Jeg går ud fra, at han bliver tilbageholdt og retsforfulgt inden han kommer ind i landet.
https://iris.who.int/bitstream/handle/10665/376762/74wd02e-annot-Programme-240284.pdf

Som du ser, er der mange vinkler på coronaskandalen, og det ville klæde Sundhedsstyrelsen at trække sig helt ud af dette politisk planlagte angreb på befolkningen og undlade at deltage i overgivelsen af vores suverænitet til den ikke demokratisk valgte organisation WHO.
https://links.jfk21.dk/who

Hvis ikke man har Sundhedsstyrelsen i ryggen til at bakke op om indførelse af diktatur i Danmark, så har man kun klimaløgnen, og den er der mange, der har gennemskuet. Som du selv sagde, er du jo på vores side, Thor. Kom lad os sammen give World Economic Forum og deres “own nothing, have no privacy and be happy” noget modstand, så vores børn kan leve et liv i fred og frihed.

Der er så meget dokumentation for, “supervåbnet” rent faktisk er biovåben:
https://links.jfk21.dk/vacciner

Dokumentation, som man ikke bare kan afvise. Derfor bliver I nødt til at indstille jeres vaccinekampagner med det samme af sikkerhedsmæssige årsager. I gjorde det jo fint med Astra Zeneca. Jeg bad om en undskyldning – det vil du ikke give, men du kan rette “fejlen” fremadrettet. Du sagde, at Sundhedsstyrelsen er habile, så må vi gå ud fra, at I er sat i verden for at tjene folket, som lønner jer for at passe på os.
https://links.jfk21.dk/

Med venlig hilsen
Lene Bang

Related Posts

Nyhedsartikel 2

Read More

Besøg på vaccinecentre

Read More